Baconsnurret kylling med fargerik salat

40010628_519153668537025_896741245153234

Du trenger

  • 4 kyllingfileter

  • 1 pakke bacon (100 g)

  • 8 små dadler

  • 300 g tomat

  • 200 g agurk

  • 100 g feta

  • 30 g olivenolje 

  • 30 g soltørket tomat (tørr)

  • 80 g oliven

  • 60 g hvitløk i olje (avrent)

60 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker ca. 1,4 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 200 grader

2) Skjær kyllingfiletene i 2 og putt 2 dadler i hver av dem (husk å fjerne stenen).

3) Snurr baconskiver rundt filetene og legg disse i en bakepapirkledd form.

4) Stek kyllingen i 30-35 minutter

5) Når kyllingen stekes kan du lage salaten.

6) Kutt opp tomat og agurk og bland dette sammen med resten av ingrediensene i en bolle.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 506

Fett: 28,5 g

Mettet fett: 9,4 g

Enumettet fett: 14,4 g

Flerumettet fett: 3,4 g

Karbohydrater: 23,9 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 4,4 g

Protein: 40,8 g

Salt: 2,2 g