Baconsnurret kylling med fargerik salat

Du trenger
-
4 kyllingfileter
-
1 pakke bacon (100 g)
-
8 små dadler
-
300 g tomat
-
200 g agurk
-
100 g feta
-
30 g olivenolje
-
30 g soltørket tomat (tørr)
-
80 g oliven
-
60 g hvitløk i olje (avrent)
60 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker ca. 1,4 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Sett ovnen på 200 grader
2) Skjær kyllingfiletene i 2 og putt 2 dadler i hver av dem (husk å fjerne stenen).
3) Snurr baconskiver rundt filetene og legg disse i en bakepapirkledd form.
4) Stek kyllingen i 30-35 minutter
5) Når kyllingen stekes kan du lage salaten.
6) Kutt opp tomat og agurk og bland dette sammen med resten av ingrediensene i en bolle.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 506
Fett: 28,5 g
Mettet fett: 9,4 g
Enumettet fett: 14,4 g
Flerumettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 23,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 4,4 g
Protein: 40,8 g
Salt: 2,2 g