Bananhavreomelett

Du trenger
-
2 egg
-
80 gram havregryn
-
Vita Hjertego flytende margarin til steking
​
Topping
-
1 banan
-
Sukrin Gold, salt (bruk salt tilsatt jod) og kanel
15 min.
​
1 porsjon
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 1,2 av "5 om dagen"

Slik gjør du
1) Bland sammen 2 egg, havregryn og litt salt.
​
2) Stek dette på middels varme med lokk. Snu når den begynner å stivne. Den skal ha en gylden brun skorpe.
​
3) Deretter tar du en halv banan og deler den i skiver, legger denne på den ene halvsiden, drysser over sukrin, kanel og bittelitt salt.
​
4) Brett omeletten slik at du får en halvsirkel, ta resten av bananen i skiver på toppen sammen med sukrin, kanel og litt salt

Næringsinnhold i 1 porsjon
Kcal: 624
Fett: 23,9 g
Mettet fett: 4,8 g
Enumettet fett: 9,3 g
Flerumettet fett: 6,4 g
Karbohydrater: 81,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 13 g
Protein: 27 g
Salt: 1,5 g