top of page
Svin indrefilet med båtpoteter og fløtesaus

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 180 grader
2) Kutt opp potetene. Legg disse i en bolle og hell over olje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek potetene midt i ovnen i 30-40 min.
3) Sausen: Kutt opp sopp og løk. Stek løken til den er gylden, deretter soppen. Pepre ved steking. Ha sopp og løk over i en kjele. Tilsett fløte, maizena og soyasaus, og la den koke på middels varme i ca. 10 minutter.
4) Kutt opp brokkoli og gulrot. Kok eller damp disse.
5) Stek kjøttet i en panne med smør. Krydre med ønsket krydder, salt og pepper.
Du trenger
-
800 g biff (vilt, storfe)
-
8 poteter (ca. 680 g)
-
Olivenolje
-
400 g brokkoli
-
400 g gulrot
-
3 dl Lett Matfløte
-
1 løk
-
250 g sopp
-
25 g soyasaus
-
1 ts maizena
-
Salt og pepper
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
60 min.
4 porsjoner
Middels
1 porsjon dekker 2,4 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 611
Fett: 23,3 g
Mettet fett: 7,5 g
Enumettet fett: 9,2 g
Flerumettet fett: 2,4 g
Karbohydrater: 51,6 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Kostfiber: 12 g
Protein: 54,2 g
Salt: 0,9 g
bottom of page