top of page
Brød med fiskeburger

Slik gjør du
1) Kutt opp løken og stek denne i en panne med smør sammen med fiskekaken
2) Kutt opp tomat i skiver
3) Når løken og fiskekaken er ferdig stekt kan du smøre smør på brødet, og toppe skiven med resten av ingrediensene.
Du trenger
-
1 grov brødskive (ca. 45 g)
-
1 fiskeburger fra Lofoten, 86 % fisk
-
5 g Vita Lett smør
-
50 g løk
-
40 g tomat
-
Salatblad
-
Vita Hjertego flytende margarin til steking
15 min
-
Enkel
1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 354
Fett: 13,4 g
Mettet fett: 3,1 g
Karbohydrater: 36,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 6 g
Protein: 24,1 g
Salt: 1,9 g
bottom of page