top of page
Chickenpizza med grønnsaker i rød pesto

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 180 grader.
2) Stek kyllingen i en stekepanne med smør slik at du får en skorpe utenpå. Den skal ikke gjennomstekes, du skal kun få en skorpe på den.
3) Lag et snitt i filetene slik at du kan fylle de med tomatpuré, salami, oregano og basilikum. Bland gjerne krydderet sammen med tomatpuré før du smører den på kyllingen. Strø over med ost.
4) Legg kyllingen i en ildfast form (gjerne med matolje i bunn slik at den ikke brenner seg fast), og stek denne i ovnen i 30-35 minutter.
5) Kutt opp sopp, brokkoli (grovhakket) og gulrøtter. Stek først soppen. Når soppen nesten er ferdig stekt tilsetter du brokkoli, gulrøtter, erter og pesto. La dette steke på middels varme i ca. 10 minutter.
60 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"
Du trenger
4 kyllingfileter
8 skiver "Salami Go og mager" (2 skiver per filet)
4 ss tomatpuré (1 ss per filet)
60 g revet ost (15 g per filet)
Oregano og basilikum
Vita Hjertego flytende margarin til steking
Til grønnsaksblandingen trenger du
250 g erter
300 g brokkoli
200 g gulrot
250 g sopp
1 liten boks (190 g) rød pesto
Vita Hjertego flytende margarin til steking
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 564 kcal
Fett: 27,4 g
Mettet fett: 13,8 g
Karbohydrater: 27,3 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 57,7 g
Salt: 3 g
bottom of page