Chickenpizza med grønnsaker i rød pesto

52887085_2046177989013183_49805200887728

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 180 grader.

2) Stek kyllingen i en stekepanne med smør slik at du får en skorpe utenpå. Den skal ikke gjennomstekes, du skal kun få en skorpe på den.

3) Snitt kyllingfiletene på toppen med 1 cm avstand

slik at du kan fylle snittene med tomatpuré, salami, oregano og basilikum. Bland gjerne krydderet sammen med tomatpuré før du smører den på kyllingen. Strø over med ost. 

4) Legg kyllingen i en ildfast form og stek denne i ovnen i 30-35 minutter.

5) Kutt opp sopp, brokkoli (grovhakket) og gulrøtter. Stek først soppen. Når soppen nesten er ferdig stekt tilsetter du brokkoli, gulrøtter, erter og pesto. La dette steke på middels varme i ca. 10 minutter.

60 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

Du trenger

4 kyllingfileter

8 skiver "Salami Go og mager" (2 skiver per filet)

4 ss tomatpuré (1 ss per filet)

60 g revet ost (15 g per filet)

Oregano og basilikum

Vita Hjertego flytende margarin til steking

Til grønnsaksblandingen trenger du

200 g erter

300 g brokkoli

100 g gulrot

300 g sopp

1 liten boks (190 g) rød pesto

Vita Hjertego flytende margarin til steking

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 588 kcal

Fett: 29 g

Mettet fett: 8,3 g

Karbohydrater: 24,6 g

Tilsatt sukker: 1,9 g

Kostfiber: 8 g

Protein: 61,2 g

Salt: 1,5 g