top of page

Chiligryte

13016854_10156827456710008_1126837322_o-

Slik gjør du

1) Kok risen mens du lager resten av maten.

2) Hakk opp løk og chili, og stek dette til løken er gylden.

3) Stek kjøttdeigen.

4) Del opp salamien.

5) Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra Creme Fraiche og la det småkoke i 10 minutter. Tilsett deretter Creme Fraiche før servering.

6) Server gjerne med noe grønt til :) 

Dette trenger du

400 g karbonadedeig

1 pakke (130 g) salami "Go`& mager"

800 g hermetiske tomater

460 g kidneybønner (1 pakke 230 g)

125 g (1 pose) fullkornris (tørr)

1 chili

1 rødløk

2 fedd hvitløk

6 ss tacosaus (60 g)

200 g lett Creme Fraiche

2 ts paprikapulver

2 ss Vita hjertego flytende margarin til steking

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 526

Fett: 26,8 g

Mettet fett: 13,9 g

Karbohydrater: 42,4 g

Tilsatt sukker: 1,6 g

Kostfiber: 9 g

Protein: 32,7 g

Salt: 2,3 g

45 min.

6 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker ca. 1,6 av "5 om dagen"

bottom of page