Chiligryte

Slik gjør du
1) Kok risen mens du lager resten av maten.
2) Hakk opp løk og chili, og stek dette til løken er gylden.
3) Stek kjøttdeigen.
4) Del opp salamien.
5) Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra Creme Fraiche og la det småkoke i 10 minutter. Tilsett deretter Creme Fraiche før servering.
6) Server gjerne med noe grønt til :)
Dette trenger du
400 g karbonadedeig
1 pakke (130 g) salami "Go`& mager"
800 g hermetiske tomater
460 g kidneybønner (1 pakke 230 g)
125 g (1 pose) fullkornris (tørr)
1 chili
1 rødløk
2 fedd hvitløk
6 ss tacosaus (60 g)
200 g lett Creme Fraiche
2 ts paprikapulver
2 ss Vita hjertego flytende margarin til steking
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 526
Fett: 26,8 g
Mettet fett: 13,9 g
Karbohydrater: 42,4 g
Tilsatt sukker: 1,6 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 32,7 g
Salt: 2,3 g