top of page

Eplesmuldrekake med vaniljekesam

71767901_488714991981356_858443209894369

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 200 grader

 

2) Kutt opp eplene i små biter og bland dette sammen med Sukrin Gold og og potetmel i en bolle. Legg dette i en smurt paiform.

3) Kjør sammen havregryn, hvetemel, Brelett og Sukrin Gold i en kjøkkenmaskin.

 

4) Dryss deigen over eplene i formen, og sett til steking midt i ovnen i 30 minutter. 

5) Server med mager vaniljekesam :) 

Du trenger

Til deigen

  • 60 g havregryn

  • 60 g siktet hvetemel

  • 60 g Sukrin Gold

  • 100 g Brelett

  • Mager vaniljekesam som topping til slutt

1 t (inkludert steking)

8 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,6 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

I 1 porsjon er det beregnet 70 g mager vaniljekesam

Kcal: 195

Fett: 6,4 g

Mettet fett: 2 g

Karbohydrater: 26,5 g

Tilsatt sukker: 6,2 g

Kostfiber: 2,6 g

Protein: 8,8 g

Salt: 0,2 g

last ned.jpeg

Oppskriften er inspirert av en av Tine.no sine oppskrifter. Orginaloppskriften finner du her.

bottom of page