top of page

Fylt squash

194360950_2127442387397576_6702169485806

Du trenger

  • 4 squash (ca. 300 per stk)

  • 400 g karbonadekjøttdeig

  • 400 g tomat Passata eller hermetiske tomater

  • 1 stor løk (ca.200 g)

  • 2 fedd hvitløk

  • 200 g revet lett ost

  • Vita Hjertego flytende margarin til steking

  • Krydder: Salt, pepper og oregano

45 min.

4 porsjoner

Lett

1 porsjon dekker 4,5 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Sett stekeovnen på 225 grader

2) Del squashen i to og ta ut fyllet med en skje. Kutt opp fyllet i små biter og sett dette til side.

3) Stek squashen i ovnen i ca. 5-7 minutter

4) Kutt opp løk og hvitløk og stek dette i en panne med smør.

5) Ta ut løken og stek kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du løk, innmaten til squashen, hermetiske tomater og krydder. La dette koke i 5-10 minutter.

6) Rasp osten.

7) Fyll squashen med fyllet og topp den med ost.

8) Stekes i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 381

Fett: 16,9 g

Mettet fett: 7,8 g

Enumettet fett: 5,4 g

Flerumettet fett: 2,1 g

Karbohydrater: 15,1 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 2 g

Protein: 42,1 g

Salt: 1,7 g

bottom of page