Fylt squash

Du trenger
-
4 squash (ca. 300 per stk)
-
400 g karbonadekjøttdeig
-
400 g tomat Passata eller hermetiske tomater
-
1 stor løk (ca.200 g)
-
2 fedd hvitløk
-
200 g revet lett ost
-
Vita Hjertego flytende margarin til steking
-
Krydder: Salt, pepper og oregano
45 min.
4 porsjoner
Lett
1 porsjon dekker 4,5 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Sett stekeovnen på 225 grader
2) Del squashen i to og ta ut fyllet med en skje. Kutt opp fyllet i små biter og sett dette til side.
3) Stek squashen i ovnen i ca. 5-7 minutter
4) Kutt opp løk og hvitløk og stek dette i en panne med smør.
5) Ta ut løken og stek kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du løk, innmaten til squashen, hermetiske tomater og krydder. La dette koke i 5-10 minutter.
6) Rasp osten.
7) Fyll squashen med fyllet og topp den med ost.
8) Stekes i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 381
Fett: 16,9 g
Mettet fett: 7,8 g
Enumettet fett: 5,4 g
Flerumettet fett: 2,1 g
Karbohydrater: 15,1 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 2 g
Protein: 42,1 g
Salt: 1,7 g