Grønn pasta med scampi

19aa90d5-3efe-4053-9a3e-eb42b6e99b94.jpe

Slik gjør du

1) Kok pasta mens du lager resten

2) Kutt opp løk og hvitløk, og stek dette i olje på middels varme i 3-4 minutter.

 

3) Ta ut halvparten og tilsett chili (finhakket) og scampi. Stek dette på høy varme slik at scampien får farge. Krydre med salt og pepper.

4) Kok erter i fløte i 3-4 minutter. Tilsett den stekte løken du satte av til siden, og kjør dette i en blender. Smak til med salt og pepper.

 

5) Når denne er ferdig blander du ertepurè og pasta, før du deretter topper retten med scampi

Du trenger

  • 300 g tørr pasta (fullkorn)

  • 2 pakker scampi (1 pk= 270 g x 2=540 g)

  • 1 løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 chili

  • Olje til steking

  • Salt og pepper

Ertepurè

  • 100 g kremfløte

  • 250 g frosne erter

  • Salt og pepper

30 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,4 av "5 om dagen"

Nærignsberegning per porsjon

Kcal: 548

Fett: 20,1 g

Mettet fett: 8,1 g

Enumettet fett: 7,4 g

Flerumettet fett: 2,3 g

Karbohydrater: 53,2 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 9,9 g

Protein: 43,7 g

Salt: 3,9 g

Oppskriften er hentet fra Rema 1000 sin hjemmeside. 

rema1000-600x600.png