top of page
Grønn pasta med scampi

Slik gjør du
1) Kok pasta mens du lager resten
2) Kutt opp løk og hvitløk, og stek dette i olje på middels varme i 3-4 minutter.
3) Ta ut halvparten og tilsett chili (finhakket) og scampi. Stek dette på høy varme slik at scampien får farge. Krydre med salt og pepper.
4) Kok erter i fløte i 3-4 minutter. Tilsett den stekte løken du satte av til siden, og kjør dette i en blender. Smak til med salt og pepper.
5) Når denne er ferdig blander du ertepurè og pasta, før du deretter topper retten med scampi
Du trenger
-
300 g tørr pasta (fullkorn)
-
2 pakker scampi (1 pk= 270 g x 2=540 g)
-
1 løk
-
2 fedd hvitløk
-
1 chili
-
Olje til steking
-
Salt og pepper
Ertepurè
-
100 g kremfløte
-
250 g frosne erter
-
Salt og pepper
30 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 0,4 av "5 om dagen"
Nærignsberegning per porsjon
Kcal: 548
Fett: 20,1 g
Mettet fett: 8,1 g
Enumettet fett: 7,4 g
Flerumettet fett: 2,3 g
Karbohydrater: 53,2 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 9,9 g
Protein: 43,7 g
Salt: 3,9 g
Oppskriften er hentet fra Rema 1000 sin hjemmeside.

bottom of page