top of page

Grønnsaker, ris og Pesto Calabrese

22894703_10159587210095008_777680268_n-1

Du trenger (1 porsjon)

60 g tørr fullkornris

80 g fryste erter

250 g sopp

40 g Pesto Calabrese

Olivenolje

Slik gjør du

Kok opp vann til risen, og la den koke mens du fortsetter på resten

Sett ovnen på 200 grader.

Kutt opp soppen og bland den med olivenolje i en bolle

Legg soppen utover en langpanne kledd i bakepapir, og sett i midten av ovnen i 10-15 min

Mot slutten av steketiden kan du tine ertene sammen med soppen

 

Når ris, sopp og erter er ferdige blander du det i en bolle med pesto.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 523

Fett: 21,3 g

Mettet fett: 3 g

Karbohydrater: 66,5 g

Sukker: 1,6 g

Kostfiber: 13,2 g

Protein: 22,8 g

Salt: 0,4 g

bottom of page