top of page
Grønnsaker, ris og Pesto Calabrese

Du trenger (1 porsjon)
60 g tørr fullkornris
80 g fryste erter
250 g sopp
40 g Pesto Calabrese
Olivenolje
Slik gjør du
Kok opp vann til risen, og la den koke mens du fortsetter på resten
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt opp soppen og bland den med olivenolje i en bolle
Legg soppen utover en langpanne kledd i bakepapir, og sett i midten av ovnen i 10-15 min
Mot slutten av steketiden kan du tine ertene sammen med soppen
Når ris, sopp og erter er ferdige blander du det i en bolle med pesto.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 523
Fett: 21,3 g
Mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 66,5 g
Sukker: 1,6 g
Kostfiber: 13,2 g
Protein: 22,8 g
Salt: 0,4 g
bottom of page