top of page
Havregrøt med cottage cheese og jordbærsyltetøy

Slik gjør du
1) Bland havregryn, melk og pittelitt salt i en kjele og kok opp på middels varme til grøten er tykk (eller slik du liker den). Obs! Svir seg fort, husk å røre hele tiden.
2) Topp grøten med honning, cottage cheese, syltetøy og mandelflak.
Du trenger
-
70 g havregryn
-
300 g ekstra lettmelk
-
10 g honning (rennende)
-
50 g jordbærsyltetøy. Lag selv ved å kjøre jordbær + sukrinmelis i en blender eller bruk denne.
-
100 g mager cottage cheese
-
5 g mandelflak
15 min.
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 0,4 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 509
Fett: 11,7 g
Mettet fett: 3,2 g
Karbohydrater: 72,8 g
Tilsatt sukker: 2,1 g
Kostfiber: 9,1 g
Protein: 32,8 g
Salt: 1,2 g
bottom of page