Havregrøt med cottage cheese og jordbærsyltetøy

54279368_552549271933715_216125778421193

Slik gjør du

1) Bland havregryn, melk og pittelitt salt i en kjele og kok opp på middels varme til grøten er tykk (eller slik du liker den). Obs! Svir seg fort, husk å røre hele tiden.

2) Topp grøten med honning, cottage cheese, syltetøy og mandelflak.

Du trenger

  • 70 g havregryn

  • 300 g ekstra lettmelk

  • 10 g honning (rennende)

  • 50 g jordbærsyltetøy. Lag selv ved å kjøre jordbær + sukrinmelis i en blender eller bruk denne.

  • 100 g mager cottage cheese

  • 5 g mandelflak​​

15 min.

1 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,4 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 509

Fett: 11,7 g

Mettet fett: 3,2 g

Karbohydrater: 72,8 g

Tilsatt sukker: 2,1 g

Kostfiber: 9,1 g

Protein: 32,8 g

Salt: 1,2 g