top of page
Havregrøt med sjokolade, banan, jordbær og peanøttsmør

Slik gjør du
1) Bland havregryn, melk og pittelitt salt i en kjele og kok opp på middels varme til grøten er tykk (eller slik du liker den). Obs! Svir seg fort, husk å røre hele tiden.
2) Hakk opp sjokoladen, kutt banan og jordbær i biter, og topp grøten med dette + peanøttsmør og honning
Du trenger
-
50 g havregryn
-
200 g ekstra lettmelk
-
10 g honning (rennende)
-
60 g banan (1/2 banan)
-
60 g jordbær
-
10 g mørk kokesjokolade, 70 % kakao
-
10 g peanøttsmør
10 min.
1 porsjon
Enkel
1 porsjon dekker 1,2 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 482
Fett: 14,5 g
Mettet fett: 4,6 g
Enumettet fett: 2,8 g
Flerumettet fett: 1,5 g
Karbohydrater: 75,8 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 17,3 g
Salt: 0,5 g
bottom of page