Havregrøt med sjokolade, banan, jordbær og peanøttsmør

2210c4fa-4020-4e39-a775-360414a2df2e.jpe

Slik gjør du

1) Bland havregryn, melk og pittelitt salt i en kjele og kok opp på middels varme til grøten er tykk  (eller slik du liker den). Obs! Svir seg fort, husk å røre hele tiden.

2) Hakk opp sjokoladen, kutt banan og jordbær i biter,  og topp grøten med dette + peanøttsmør og honning

Du trenger

  • 50 g havregryn

  • 200 g ekstra lettmelk

  • 10 g honning (rennende)

  • 60 g banan (1/2 banan)

  • 60 g jordbær

  • 10 g mørk kokesjokolade, 70 % kakao

  • 10 g peanøttsmør

10 min.

1 porsjon

Enkel

1 porsjon dekker 1,2 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 482

Fett: 14,5 g

Mettet fett: 4,6 g

Enumettet fett: 2,8 g

Flerumettet fett: 1,5 g

Karbohydrater: 75,8 g

Tilsatt sukker: 2,8 g

Kostfiber: 9 g

Protein: 17,3 g

Salt: 0,5 g