top of page
Hjemmelaget byggrynsgrøt

Slik gjør du
1) Legg byggryn i en bolle med vann over natten.
2) Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn og melk med litt salt på svak/middels varme.
3) Pass på å rør om hele tiden siden grøten lett svir seg. Det tar ca. 20 minutter til grøten er ferdig.
4) Topp den med Brelett, kanel og Sukrin Gold
Du trenger
-
80 g byggryn
-
300 g ekstra lettmelk
-
Pittelitt salt
-
15 g Brelett
-
Kanel og Sukrin Gold
-
Gjerne kardemomme om du ønsker litt julesmak på den
20 min (obs byggrynet må ligge i vann over natten
1 porsjon
Enkel
-
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 439
Fett: 8,4 g
Mettet fett: 2,7 g
Enumettet fett: 3,4 g
Flerumettet fett: 1,6 g
Karbohydrater: 77,5 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker : 0,6 g
Protein: 18,2 g
Salt: 1,5 g
bottom of page