Hjemmelaget byggrynsgrøt

48408757_336985997133785_578678218148544

Slik gjør du

1) Legg byggryn i en bolle med vann over natten.

2) Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn og melk med litt salt på svak/middels varme.

 

3) Pass på å rør om hele tiden siden grøten lett svir seg. Det tar ca. 15 minutter til grøten er ferdig. 

4) Topp den med Brelett, kanel og Sukrin Gold

Du trenger

  • 80 g byggryn

  • 300 g ekstra lettmelk

  • Pittelitt salt

  • 15 g Brelett

  • Kanel og Sukrin Gold

  • Gjerne kardemomme om du ønsker litt julesmak på den

20 min (obs byggrynet må ligge i vann over natten

1 porsjoner 

Enkel

-

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 440 

Fett: 8,4 g

Mettet fett: 2,9 g

Enumettet fett: 3,2 g

Flerumettet fett: 1,5 g

Karbohydrater: 77,6 g

Kostfiber: 10,2 g

Tilsatt sukker : 0,6 g

Protein: 18, 1 g

Salt:  1,5 g