Hjemmelaget byggrynsgrøt

48408757_336985997133785_578678218148544

Slik gjør du
1) Legg byggryn i en bolle med vann over natten.

2) Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn og melk med litt salt på svak/middels varme.
 
3) Pass på å rør om hele tiden siden grøten lett svir seg. Det tar ca. 20 minutter til grøten er ferdig. 

4) Topp den med Brelett, kanel og Sukrin Gold

Du trenger

  • 80 g byggryn

  • 300 g ekstra lettmelk

  • Pittelitt salt

  • 15 g Brelett

  • Kanel og Sukrin Gold

  • Gjerne kardemomme om du ønsker litt julesmak på den

20 min (obs byggrynet må ligge i vann over natten

1 porsjon

Enkel

-

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 439
Fett: 8,4 g
Mettet fett: 2,7 g
Enumettet fett: 3,4 g
Flerumettet fett: 1,6 g
Karbohydrater: 77,5 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker : 0,6 g
Protein: 18,2 g
Salt: 1,5 g