Kalkun og grønnsaksfries

67391075_452345285605868_166143279479599

Du trenger

  • 250 g potet

  • 150 g reddikk

  • 200 kålrot

  • 200 g gulrot

  • Olivenolje

  • Salt og pepper

60 min.

3 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker ca. 1,8 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 180 grader

2) Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg disse i en bolle og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek grønnsakene midt i ovnen i 25-30 min. 

3) Når det er ca. 10 minutter igjen til grønnsakene er ferdige kan du steke kalkunfiletene i en panne med smør.

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 475
Fett: 16,1 g
Mettet fett: 2,7 g
Enumettet fett: 9,9 g
Flerumettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 34,8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 51,6 g
Salt: 1,8 g