Sukkerfri dessert med gele og vaniljesaus

93652955_540285666914021_368330996960565

Slik gjør du

1) La jordbærene tine dersom du bruker frosne

 

2) Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i 5 minutter

3) Kjør jordbærene i en blender og tilsett Sukrinmelis. 

4) Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i vannet i kjelen. Hell blandingen sammen med jordbærene og kjør en rundt til i blenderen.

5) Fordel jordbærblandingen i 4 glass og sett i kjøleskapet i minst 1 time. 

6) Server med sukkerfri vaniljesaus

Du trenger

10 min. (+ 1 time med tiden det tar for at geléen skal stivne)

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Beregnet med 100 g sukkerfri vaniljesaus

Kcal: 139 

Fett: 5,4 g

Mettet fett: 3,4 g

Karbohydrater: 15,8 g

Tilsatt sukker: 0,3 g

Kostfiber: 3 g

Protein: 5,7 g

Salt: 0,1 g