top of page
Panna Cotta med molter

Slik gjør du
1) Smelt Brelett og bland dette sammen med havregryn og Sukrin Gold
​
2) Fordel dette i 6 glass
​
3) Legg 4 gelatinplater i kaldt vann og la dem ligge der i 5 minutter
​
4) Varm opp mandelmelk
​
5) Klem ut vannet av gelatinplatene og rør dem inn i mandelmelken.
​
6) Ta kjelen av platen og tilsett vaniljekesam og Sukrin melis. Rør godt om med en visp.
​
7) Hell dette over kjeksbunnen i glassene
​
8) Sett i kjøleskapet og la dem stå der i ca. 1 t, eller til blandingen har stivnet.
​
9) Legg de 2 gjenværende gelatinplatene i kaldt vann og la dem ligge der i 5 minutter.
​
10) Varm opp molter i en kjele.
​
11) Klem vannet ut av gelatinplatene og rør gelatinen sammen med moltene. Smak til med Sukrin Gold.
12) Sett kjelen til siden og la den kjøle seg ned litt (men ikke så mye at den stivner) før du deretter heller den på toppen av glassene.
13) La glassene stå i kjøleskapet til de har blitt stive. Ca. 1-2 t.
Du trenger
​
2,5 dl havregryn
50 g Brelett
3 ss Sukrin Gold (smak til)
​
1 boks mager vaniljekesam (420 g)
2 dl mandelmelk (usøtet)
4 plater gelatin
1 ss Sukrin melis
​
300 g molter
2 ss Sukrin Gold
2 plater gelatin
3-4 timer (inkludert tid i kjøleskap)
​
6 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 212
Fett: 6,6 g
Mettet fett: 1,9 g
Karbohydrater: 25,6 g
Tilsatt sukker: 6,1 g
Kostfiber: 4,9 g
Protein: 14,8 g
Salt: 0,2 g
bottom of page