top of page

Burger med ovnsstekte poteter

97748111_677326673116493_364227114907048

60 min.

​

2 porsjoner

​

Enkel

​

1 porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"

Du trenger

Slik gjør du

​

1) Sett ovnen på 180 grader

​

2) Kutt opp potet. Legg disse i en bolle og hell over olje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek potetene midt i ovnen i 30-40 min. 

​

3) Mens potetene steker kan du kutte opp tomat og agurk.

​

4) Kutt opp 1/4 fedd hvitløk og bland sammen med rømmen, litt ketchup, salt og pepper.

​

5) Grill burgerne og legg på cheddar rett før de er ferdig stekt.

​

6) Smør lettrømme på hver del av brødet, og legg på salat, burger, tomat og agurk.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 718

Fett: 29,5 g

Mettet fett: 10,6 g

Enumettet fett: 9,7 g

Flerumettet fett: 1,1 g

Karbohydrater: 75,9 g

Tilsatt sukker: 0,8 g

Kostfiber: 9,8 g

Protein: 41,7 g

Salt: 3,5 g

bottom of page