top of page

Kylling med cheddarost og ovnsstekte grønnsaker

Skjermbilde 2018-11-03 kl. 10.02.16.png

Du trenger

  • 1 kyllingfilet (130 g stekt)

  • 1 skive cheddarost (25 g)

  • 100 g sopp

  • 100 g gulrot

  • 100 g rødløk

  • 15 g olivenolje

  • Salt og pepper

40 min.

1 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 2 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Del opp sopp, gulrot og løk.

2) Bland alt i en bolle sammen med olivenolje, salt og pepper. Gjerne annet krydder om du vil.

3) Stek dette i ovnen på 200 grader i 20 minutter.

4) Når det er ca. 10 minutter igjen kan du steke kyllingen. Del den i to, stek dem ferdig, og legg på en skive cheddar på hver del. La den smelte før du tar kyllingen av pannen.

Næringsberergning per porsjon

Kcal: 533

Fett: 30,2 g

Mettet fett: 9,1 g

Enumettet fett: 14,2 g

Flerumettet fett: 2,3 g

Karbohydrater: 19,8 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 6,7 g

Protein: 48,8 g

Salt: 2 g

bottom of page