top of page
Kylling med cheddarost og ovnsstekte grønnsaker

Du trenger
-
1 kyllingfilet (130 g stekt)
-
1 skive cheddarost (25 g)
-
100 g sopp
-
100 g gulrot
-
100 g rødløk
-
15 g olivenolje
-
Salt og pepper
40 min.
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 2 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Del opp sopp, gulrot og løk.
2) Bland alt i en bolle sammen med olivenolje, salt og pepper. Gjerne annet krydder om du vil.
3) Stek dette i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
4) Når det er ca. 10 minutter igjen kan du steke kyllingen. Del den i to, stek dem ferdig, og legg på en skive cheddar på hver del. La den smelte før du tar kyllingen av pannen.
Næringsberergning per porsjon
Kcal: 533
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 9,1 g
Enumettet fett: 14,2 g
Flerumettet fett: 2,3 g
Karbohydrater: 19,8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 6,7 g
Protein: 48,8 g
Salt: 2 g
bottom of page