Kylling med ris og fløte

75328819_2553306924899122_10390770098099

Du trenger

45 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker ca. 1,4 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Kok risen som anvist på pakken, og la den koke mens du lager resten av maten
 
2) Kutt opp hvitløk og løk og stek løken blank i en stekepanne med smør- Når løken er ferdig stekt legger du den i en kjele.

3) Kutt opp sopp og stek denne med litt salt og pepper før du deretter putter den i samme kjele som løken

4) Hell fløte og soyasaus i kjelen og la denne småkoke på middels varme i 10 min.

5) Kok/damp brokkoli


5) Stek kyllingen med salt og pepper
 

Næringsberegning per porsjon
I næringsberegningen er det brukt 100 g kokt ris, 1 stekt kyllingfilet (130 g stekt), 1/4 av sausen og 100 g kokt brokkoli
Kcal: 513
Fett: 18,3 g
Mettet fett: 6,7 g
Karbohydrater: 38,8 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 50,4 g
Salt: 1 g