top of page
Kylling og båtpoteter

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 200 grader
2) Kutt opp potetene i båter. Bland disse med olivenolje, salt og pepper i en bolle før du legger dem på et bakepapirkledd stekebrett.
3) Stek potetene i 30-40 minutter midt i ovnen (avhenger av størrelsene på potetene).
4) Damp eller kok grønnsakene
5) Stek kyllingen i smør og krydre med salt og pepper
Du trenger
-
1 kyllingfilet (130 g stekt)
-
2 mellomstore poteter (170 g)
-
100 g brokkoli
-
100 g gulrot
-
Olivenolje
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
-
Salt og pepper
45 min.
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker ca. 2 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 518
Fett: 21,7 g
Mettet fett: 4,2 g
Enumettet fett: 13,8 g
Flerumettet fett: 3 g
Karbohydrater: 42,9 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 42,9 g
Salt: 1,2 g
bottom of page