Kylling og båtpoteter
Slik gjør du
1) Sett ovnen på 200 grader
2) Kutt opp potetene i båter. Bland disse med olivenolje, salt og pepper i en bolle før du legger dem på et bakepapirkledd stekebrett.
3) Stek potetene i 30-40 minutter midt i ovnen (avhenger av størrelsene på potetene).
4) Damp eller kok grønnsakene
5) Stek kyllingen i smør og krydre med salt og pepper
Du trenger
-
1 kyllingfilet (110 g stekt)
-
2 mellomstore poteter (170 g)
-
100 g brokkoli
-
100 g gulrot
-
Olivenolje
-
-
Salt og pepper
45 min.
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker ca. 2 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 452
Fett: 15,7 g
Mettet fett: 2,7 g
Enumettet fett: 8,3 g
Flerumettet fett: 1,8 g
Karbohydrater: 43,7 g
Kostfiber: 8,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 38,5 g
Salt: 1,3 g