Kylling-curry

Du trenger
2 kyllingfileter (380 g rå, 300 g stekt)
1 boks mager kokosmelk (400 g)
1 rød paprika (145 g)
1 grønn paprika (145 g)
1 gul/orange paprika (145 g)
2/3 løk (120 g)
1 boks (200 g) baby mais
1 boks (227 g) vannkastanjer
2 ss soyasaus
1 ss red curry paste
1 pose fullkornris (125 g tørr)
10 g Vita hjertego flytende margarin til steking

30 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Kok opp vann til risen og la den koke mens du lager resten av maten.
2) Del opp løk og paprika, og stek dette i noen minutter.
3) Legg grønnsakene i en gryte sammen med mais og vannkastanjer
4) Kutt kyllingen i biter og stek den.
5) Bland kylling og grønnsaker i en gryte. Tilsett kokosmelk og 1 ss curry paste
6) La det småkoke i ca. 10 min.
7) Tilsett soyasaus og bland inn risen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 357
Fett: 14,4 g
Mettet fett: 7,6 g
Enumettet fett: 2,5 g
Flerumettet fett: 1,9 g
Karbohydrater: 33 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7,5 g
Protein: 27,8 g
Salt: 1,7 g