top of page

Kylling-curry

14030892_10157325894755008_159953336_n-1

Du trenger

​

2 kyllingfileter (380 g rå, 300 g stekt)

1 boks mager kokosmelk (400 g)

1 rød paprika (145 g)

1 grønn paprika (145 g)

1 gul/orange paprika (145 g)

2/3 løk (120 g)

1 boks (200 g) baby mais

1 boks (227 g) vannkastanjer

2 ss soyasaus

1 ss red curry paste

1 pose fullkornris (125 g tørr)

10 g Vita hjertego flytende margarin til steking

Skjermbilde 2018-12-06 kl. 15.19.54.png

30 min.

​

4 porsjoner

​

Enkel

​

1 porsjon dekker 1,4  av "5 om dagen"

Slik gjør du

​

1) Kok opp vann til risen og la den koke mens du lager resten av maten.

​

2) Del opp løk og paprika, og stek dette i noen minutter. 

​

3) Legg grønnsakene i en gryte sammen med mais og vannkastanjer

​

4) Kutt kyllingen i biter og stek den.

​

5) Bland kylling og grønnsaker i en gryte. Tilsett kokosmelk og 1 ss curry paste

​

6) La det småkoke i ca. 10 min.

​

7) Tilsett soyasaus og bland inn risen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 357

Fett: 14,4 g

Mettet fett: 7,6 g

Enumettet fett: 2,5 g

Flerumettet fett: 1,9 g

Karbohydrater: 33 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 7,5 g

Protein: 27,8 g

Salt: 1,7 g

bottom of page