Kylling-curry

Du trenger
​
2 kyllingfileter (380 g rå, 300 g stekt)
1 boks mager kokosmelk (400 g)
1 rød paprika (145 g)
1 grønn paprika (145 g)
1 gul/orange paprika (145 g)
2/3 løk (120 g)
1 boks (200 g) baby mais
1 boks (227 g) vannkastanjer
2 ss soyasaus
1 ss red curry paste
1 pose fullkornris (125 g tørr)
10 g Vita hjertego flytende margarin til steking

30 min.
​
4 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 1,4 av "5 om dagen"
Slik gjør du
​
1) Kok opp vann til risen og la den koke mens du lager resten av maten.
​
2) Del opp løk og paprika, og stek dette i noen minutter.
​
3) Legg grønnsakene i en gryte sammen med mais og vannkastanjer
​
4) Kutt kyllingen i biter og stek den.
​
5) Bland kylling og grønnsaker i en gryte. Tilsett kokosmelk og 1 ss curry paste
​
6) La det småkoke i ca. 10 min.
​
7) Tilsett soyasaus og bland inn risen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 357
Fett: 14,4 g
Mettet fett: 7,6 g
Enumettet fett: 2,5 g
Flerumettet fett: 1,9 g
Karbohydrater: 33 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7,5 g
Protein: 27,8 g
Salt: 1,7 g