top of page

Kyllingsalat med hjemmelaget pesto

26105556_10159855593940008_652340603_n-1

Slik gjør du

1) Kjør pinjekjerner, hvitløk og basilikum i en blender

2) Tilsett olivenolje, parmesan, salt og pepper og kjør dette sammen

3) Legg salaten i en bolle, hell over pesto, deretter kylling, feta og tomat.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 436

Fett: 31 g

Mettet fett: 10,5 g

Enumettet fett: 15,3 g

Flerumettet fett: 3,5 g

Karbohydrater: 3,8 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 1 g

Protein: 35,8 g

Salt: 1,4 g

Oppskriften til pestoen er hentet fra Matprat.no

Du trenger

100 g salatkylling

60 g bladsalat

40 g tomat

40 g feta i glass (avrent)

30 g pesto

Hjemmelaget pesto:

20 g pinjekjerner

1 dl olivenolje (90 g)

1 potte basilikum

1 fedd hvitløk

50 g parmesan

1/2 ts salt

1/4 ts pepper

20 min
       
 1 porsjoner

 Enkel

 1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

ntbhgkizrnwien6wkykc.jpg
bottom of page