top of page
Kyllingsalat med hjemmelaget pesto

Slik gjør du
1) Kjør pinjekjerner, hvitløk og basilikum i en blender
2) Tilsett olivenolje, parmesan, salt og pepper og kjør dette sammen
3) Legg salaten i en bolle, hell over pesto, deretter kylling, feta og tomat.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 436
Fett: 31 g
Mettet fett: 10,5 g
Enumettet fett: 15,3 g
Flerumettet fett: 3,5 g
Karbohydrater: 3,8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 1 g
Protein: 35,8 g
Salt: 1,4 g
Oppskriften til pestoen er hentet fra Matprat.no
Du trenger
100 g salatkylling
60 g bladsalat
40 g tomat
40 g feta i glass (avrent)
30 g pesto
Hjemmelaget pesto:
20 g pinjekjerner
1 dl olivenolje (90 g)
1 potte basilikum
1 fedd hvitløk
50 g parmesan
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
20 min
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

bottom of page