top of page
Kikertsalat med kylling og feta

Slik gjør du
1.) Kutt opp hvitløk.
2.) Stek hvitløk sammen med kikerter (avrent) på middels varme i ca. 10 minutter. Tilsett oppkuttet feta, salt og pepper mot slutten.
3) Kutt opp agurk og salat
4) Kutt opp kyllingen og stek den i smør
5.) Miks alle ingrediensene i en bolle. Ferdig :)
Du trenger
​
-
2 kyllingfileter (450 g)
-
200 g fetaost
-
460 g kikerter (2 bokser)
-
1 boks mais (165 g)
-
150 g salat (smaker godt med Crispi salat)
-
300 g agurk (ca. 1 agurk)
-
70 g pinjekjerner
-
1 fedd hvitløk
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
30 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,1 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 555
Fett: 29,6 g
Mettet fett: 7,7 g
Enumettet fett: 8,1 g
Flerumettet fett: 7,8 g
Karbohydrater: 37 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 10 g
Protein: 39,9 g
Salt: 2,2 g
bottom of page