top of page

Kikertsalat med kylling og feta

60030738_442826163133808_506968083528889

Slik gjør du
1.) Kutt opp hvitløk.
 
2.) Stek hvitløk sammen med kikerter (avrent) på middels varme i ca. 10 minutter. Tilsett oppkuttet feta, salt og pepper mot slutten.

3) Kutt opp agurk og salat

4) Kutt opp kyllingen og stek den i smør


5.) Miks alle ingrediensene i en bolle. Ferdig :) 

Du trenger

​

  • 2 kyllingfileter (450 g) 

  • 200 g fetaost

  • 460 g kikerter (2 bokser)

  • 1 boks mais (165 g)

  • 150 g salat (smaker godt med Crispi salat)

  • 300 g agurk (ca. 1 agurk)

  • 70 g pinjekjerner

  • 1 fedd hvitløk

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

30 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1,1 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 555
Fett: 29,6 g
Mettet fett: 7,7 g
Enumettet fett: 8,1 g
Flerumettet fett: 7,8 g
Karbohydrater: 37 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 10 g
Protein: 39,9 g
Salt: 2,2 g

bottom of page