Laks med grønnsaker og parmesan

72746508_2370132796637589_17049766120568

Slik gjør du
1) Sett ovnen på 180 grader og stek laksen mens du lager resten av maten
 
2) Kutt opp gulrot og brokkoli og damp dette mens du lager resten av maten (eventuelt koke) 

3) Kutt opp soppen og stek dette i smør. 

4) Når soppen er nesten ferdig stekt tilsetter du bønner, og lar dette stekes på middels varme i 5 minutter. 

5) Bland grønnsaker, sopp og bønner i en gryte og tilsett parmesan. Rør om.

Du trenger

  • 4 laksefileter (125 g x 4)

  • 1 brokkoli (300 g)

  • 300 g gulrot

  • 250 g sopp

  • 1 pakke kidneybønner (230 g avrent)

  • 1 pakke hvite bønner (230 g avrent)

  • 100 g parmesan

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

30 min. 

4 porsjoner 

Enkel

1 porsjon dekker 1,5 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 567
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 8 g
Enumettet fett: 13 g
Flerumettet fett: 8,3 g
Karbohydrater: 33,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 13 g
Protein: 46,4 g
Salt: 1,7 g