top of page
Nudler med scampi og fløtesaus

Slik gjør du
1) Kutt opp chili og hvitløk i små biter
2) Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot og paprika.
3) Stek grønnsakene i en panne med smør. Stekes på middels varme i 8-10 minutter.
4) Legg grønnsakene i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.
4.) Imens dette koker kan du steke scampien i en panne med smør, chili og hvitløk. Stek i 2 omganger.
5.) Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.
Du trenger
-
250 g (tørr vare) fullkornsnudler
-
540 g kokt scampi (2 pakker)
-
600 g lett matfløte
-
1 chili
-
2 fedd hvitløk
-
100 g rød paprika
-
150 g brokkoli
-
150 g sopp
-
150 g gulrot
-
30 g saltredusert soyasaus
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
45 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 615
Fett: 21,6 g
Mettet fett: 10 g
Karbohydrater: 60,6 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 49,2 g
Salt: 3 g
bottom of page