Nudler med scampi og fløtesaus

71050671_2995350210537798_47621466813806

Slik gjør du

1) Kutt opp chili og hvitløk i små biter

2) Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot og paprika.

3) Stek grønnsakene i en panne med smør. Stekes på middels varme i 8-10 minutter.


4) Legg grønnsakene i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.

4.) Imens dette koker kan du steke scampien i en panne med smør, chili og hvitløk. Stek i 2 omganger.

5.) Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.
 

Du trenger​​

  • 250 g (tørr vare) fullkornsnudler

  • 540 g kokt scampi (2 pakker)

  • 600 g lett matfløte

  • 1 chili

  • 2 fedd hvitløk

  • 100 g rød paprika

  • 150 g brokkoli

  • 150 g sopp

  • 150 g gulrot

  • 30 g saltredusert soyasaus

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

45 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 615
Fett: 21,6 g
Mettet fett: 10 g
Karbohydrater: 60,6 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 49,2 g
Salt: 3 g