top of page
Omelett med pølse

Du trenger
-
4 egg
-
2 "Go og mager" grillpølser fra Gilde (60 g per pølse)
-
150 g «Ferdig preppa wok mix» med hodekål, gulrot, brokkoli, purre, rød paprika og sukkererter. Finnes på Rema 1000
-
50 g revet lett ost
-
10 g Vita hjertego flytende margarin til steking
-
Et dryss timian og pepper
-
Litt salt
20 min.
2 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 0,75 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Stek wokmiksen sammen med pølsene (oppkuttet) på middels varme i ca. 5 minutter.
2) Bland sammen 4 egg, timian, salt og pepper i en bolle. Rør godt om.
3) Rasp osten
4) Hell eggeblandingen over grønnsaks- og pølseblandingen. Dryss over ost, og stek videre på middels varme med lokk (kan bruke en tallerken om du ikke har lokk til stekepannen) til omelett har stivnet.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 384
Fett: 25,5 g
Mettet fett: 8,2 g
Enumettet fett: 9,3 g
Flerumettet fett: 5,1 g
Karbohydrater: 8,7 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Kostfiber: 2,3 g
Protein: 30,8 g
Salt: 2,1 g
bottom of page