Omelett med sopp, kalkunskinke og parmesan

49083392_511056442631214_307901462088358

Du trenger

  • 100 g avocado

  • 40 g grønn paprika

  • 40 g rød paprika

 

 

20 min.

2 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,9 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Kutt opp sopp i små biter og stek dette i smør.

2) Visp sammen eggene og bland inn sopp, litt salt og pepper.

3) Hell dette i en liten stekepanne og topp omeletten med revet parmesan og skinke.

4) Stek omeletten på svak/middels varme under lokk til eggemassen har stivnet.

5) Kutt opp avocado og paprika og dander alt på en tallerken

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 352

Fett: 27,8 g

Mettet fett: 7,7 g

Enumettet fett: 13 g

Flerumettet fett: 4,8 g

Karbohydrater: 5,5 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber. 3,2 g

Protein: 21,6 g

Salt: 1,9 g