top of page
Omelett med sopp, kalkunskinke og parmesan

Du trenger
-
3 egg
-
75 g sopp
-
3 skiver kalkunskinke
-
30 g parmesan
-
Vita hjertego flytende margarin til steking
-
Salt og pepper
​
-
100 g avocado
-
40 g grønn paprika
-
40 g rød paprika
​
20 min.
​
2 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 0,9 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Kutt opp sopp i små biter og stek dette i smør.
​
2) Visp sammen eggene og bland inn sopp, litt salt og pepper.
​
3) Hell dette i en liten stekepanne og topp omeletten med revet parmesan og skinke.
​
4) Stek omeletten på svak/middels varme under lokk til eggemassen har stivnet.
​
5) Kutt opp avocado og paprika og dander alt på en tallerken
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 352
Fett: 27,8 g
Mettet fett: 7,7 g
Enumettet fett: 13 g
Flerumettet fett: 4,8 g
Karbohydrater: 5,5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber. 3,2 g
Protein: 21,6 g
Salt: 1,9 g
bottom of page