top of page

Omelett med spinat, feta og potet

48053005_197242544562930_238425030437686

Du trenger

​

  • 6 egg

  • 100 g fetaost

  • 200 g kokt potet

  • 20 g spinat

  • Salt og pepper

  • Bruk Vita Hjertego flytende margarin til steking

  • Eventuelt brød og tomater som tilbehør

 

60 min. (20 min. om du har potetene klare)

​

4 porsjoner

​

Enkel

​

-

Slik gjør du

1) Kok potetene (perfekt å ha denne omeletten dagen etter en middag med poteter til overs)

​

2) Visp eggene og tilsett litt salt og pepper

​

3) Grovhakk spinat og kutt potetene i biter

​

4) Bland sammen egg og spinat og hell dette i en middels varm panne med smør

​

5) Legg over potet og feta

​

6) Stekes på middels varme under lokk til omeletten har stivnet på toppen.

​

7) Server gjerne med grovt brød og tomater til.

Næringsberegning per porsjon (uten brød og tomater)

Kcal: 242

Fett: 16 g

Mettet fett: 6,1 g

Enumettet fett: 5,2 g

Flerumettet fett: 2,9 g

Karbohydrater: 9,2 g

Sukker: 0 g

Kostfiber: 0,9 g

Protein: 15,8 g

Salt: 1,1 g

48056238_235355657362689_588699684667654
bottom of page