top of page
Omelett med spinat, feta og potet

Du trenger
​
-
6 egg
-
100 g fetaost
-
200 g kokt potet
-
20 g spinat
-
Salt og pepper
-
Bruk Vita Hjertego flytende margarin til steking
-
Eventuelt brød og tomater som tilbehør
60 min. (20 min. om du har potetene klare)
​
4 porsjoner
​
Enkel
​
-
Slik gjør du
1) Kok potetene (perfekt å ha denne omeletten dagen etter en middag med poteter til overs)
​
2) Visp eggene og tilsett litt salt og pepper
​
3) Grovhakk spinat og kutt potetene i biter
​
4) Bland sammen egg og spinat og hell dette i en middels varm panne med smør
​
5) Legg over potet og feta
​
6) Stekes på middels varme under lokk til omeletten har stivnet på toppen.
​
7) Server gjerne med grovt brød og tomater til.
Næringsberegning per porsjon (uten brød og tomater)
Kcal: 242
Fett: 16 g
Mettet fett: 6,1 g
Enumettet fett: 5,2 g
Flerumettet fett: 2,9 g
Karbohydrater: 9,2 g
Sukker: 0 g
Kostfiber: 0,9 g
Protein: 15,8 g
Salt: 1,1 g

bottom of page