top of page
Omelett med spinat, feta og potet

Du trenger
-
6 egg
-
100 g fetaost
-
200 g kokt potet
-
20 g spinat
-
Salt og pepper
-
Bruk Vita Hjertego flytende margarin til steking
-
Eventuelt brød og tomater som tilbehør
60 min. (20 min. om du har potetene klare)
4 porsjoner
Enkel
-
Slik gjør du
1) Kok potetene (perfekt å ha denne omeletten dagen etter en middag med poteter til overs)
2) Visp eggene og tilsett litt salt og pepper
3) Grovhakk spinat og kutt potetene i biter
4) Bland sammen egg og spinat og hell dette i en middels varm panne med smør
5) Legg over potet og feta
6) Stekes på middels varme under lokk til omeletten har stivnet på toppen.
7) Server gjerne med grovt brød og tomater til.
Næringsberegning per porsjon (uten brød og tomater)
Kcal: 242
Fett: 16 g
Mettet fett: 6,1 g
Enumettet fett: 5,2 g
Flerumettet fett: 2,9 g
Karbohydrater: 9,2 g
Sukker: 0 g
Kostfiber: 0,9 g
Protein: 15,8 g
Salt: 1,1 g

bottom of page