top of page

Bananhavreomelett

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

120 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 egg

  • 80 g havregryn

  • 1 banan

  • Sukrin Gold

  • Salt

  • Kanel

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Bland sammen 2 egg, havregryn og litt salt.


  2. Stek dette på middels varme med lokk. Snu når den begynner å stivne. Den skal ha en gylden brun skorpe.​


  3. Deretter tar du en halv banan og deler den i skiver, legger denne på den ene halvsiden, drysser over sukrin, kanel og bittelitt salt.​


  4. Brett omeletten slik at du får en halvsirkel, ta resten av bananen i skiver på toppen sammen med sukrin, kanel og litt salt.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 602
Fett: 21,5 g
Mettet fett: 4,6 g
Karbohydrater: 80,5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 12 g
Protein: 27,1 g
Salt: 1,5 g

bottom of page