top of page

Brød med fiskeburger

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 grov brødskive (ca.45 g)

  • 1 fiskeburger (125 g) med 80-86 % fisk

  • 5 g lett plantemargarin

  • 50 g løk

  • 50 g tomat

  • Salat

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1. Kutt opp løk i ringer, og stek sammen med fiskeburgeren i en panne med smør.


  2. Kutt opp tomat og salat.


  3. Når løken og fiskekaken er ferdig stekt kan du smøre smør på brødskiven, og toppe den med alle ingrediensene.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 395
Fett: 18,5 g
Mettet fett: 6,5 g
Karbohydrater: 33,8 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 26,3 g
Salt: 1,8 g

bottom of page