top of page

Frokostburger

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 egg

  • 40 g havregryn

  • 15 g mager Philadelphia light

  • 50 g tomat

  • 50 g avokado

  • Ruccolasalat

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1. Bland 1 egg, havregryn og litt salt i en bolle.


  2. ​Smelt smør i en stekepanne og lag 2 lapper ut fra røren. Når lappene begynner å bli faste kan du snu dem og steke litt på motsatt side.


  3. Når lappene er ferdige legger du dem til side og steker 1 egg.


  4. Smør på Philadelphia på den ene lappen, og topp med ruccola, stekt egg, avokado og tomat.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 500
Fett: 32,9 g
Mettet fett: 8 g
Karbohydrater: 32,9 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 22,1 g
Salt: 0,5 g

bottom of page