top of page

Proteinrik salat med pølse

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

140 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 pose salat (175 g), eks. denne

  • 1 liten boks avrent mais (165 g)

  • 100 g avokado

  • 200 g kalkunkorv

  • 200 g mager cottage cheese

  • 2 kokte egg

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1. Kok eggene. 


  2. Kutt opp pølsen i biter og stek i en panne med smør.


  3. Kutt opp avokado, og bland sammen med resten av ingrediensene i en bolle.


  4. Tilsett pølse når den er ferdig stekt. 


  5. Topp salaten med egg til slutt. 1 egg per porsjon.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 529
Fett: 31,7 g
Mettet fett: 8,5 g
Karbohydrater: 25,7 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 2,1 g
Protein: 37,4 g
Salt: 3,2 g

bottom of page