top of page

Rødspette og rosenkålsalat med bacon

Tilberedning:

30 min

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

  • 150 g rødspette (rå)

  • 100 g rosenkål

  • 100 g gulrot

  • 20 g cashewnøtter (med salt)

  • 10 g tørket tranebær

  • 2 skiver bacon

  • Salt og pepper

  • Smør til steking

Slik gjør du

  1. Kutt opp baconet, og stek i 1 ss smør.


  2. Kutt opp rosenkål og gulrot.


  3. Fjern baconet fra stekepanna når det er ferdig, og tilsett grønnsakene (i stekepanna). Du trenger ikke ekstra smør, men stek i baconfettet.


  4. Tilsett cashewnøtter, og stek alt sammen i 2-3 minutter slik at rosenkålen er gylden.


  5. Tilsett tranebær mot slutten.


  6. Krydre med litt pepper (trenger ikke salt).


  7. Bland dette sammen med bacon, og sett til siden.


  8. Stek fisken i en panne med smør, salt og pepper. Stek i ca. 2 minutter på hver side.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 589
Fett: 35,1 g
Mettet fett: 13,3 g
Karbohydrater: 33 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 10 g
Protein: 40,9 g
Salt: 1,1 g

bottom of page