
Ingredienser
150 g rødspette (rå)
100 g rosenkål
100 g gulrot
20 g cashewnøtter (med salt)
10 g tørket tranebær
2 skiver bacon
Salt og pepper
Smør til steking
Slik gjør du
Kutt opp baconet, og stek i 1 ss smør.
Kutt opp rosenkål og gulrot.
Fjern baconet fra stekepanna når det er ferdig, og tilsett grønnsakene (i stekepanna). Du trenger ikke ekstra smør, men stek i baconfettet.
Tilsett cashewnøtter, og stek alt sammen i 2-3 minutter slik at rosenkålen er gylden.
Tilsett tranebær mot slutten.
Krydre med litt pepper (trenger ikke salt).
Bland dette sammen med bacon, og sett til siden.
Stek fisken i en panne med smør, salt og pepper. Stek i ca. 2 minutter på hver side.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 589
Fett: 35,1 g
Mettet fett: 13,3 g
Karbohydrater: 33 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 10 g
Protein: 40,9 g
Salt: 1,1 g