top of page
  • Facebook
  • Instagram

Salat med grillet ost, kikerter og quinoa

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

250 g

Ingredienser

  • 100 g agurk

  • 100 g tomat

  • 50 g grønn salat

  • 50 g norsk grillost

  • 30 g lettrømme

  • 10 g grønn pesto

  • 50 g tørr quinoa

  • 1/2 boks (115 g) kikerter

Slik gjør du

  1. Kok opp 1 dl vann til quinoan med litt salt. La koke på middels varme i 15-18 minutter til væsken er absorbert.


  2. Kutt opp grønnsakene.


  3. Bland sammen pesto og lettrømme til en dressing.


  4. Kutt opp osten i skiver, og stek i en panne med litt smør.


  5. Når osten er ferdig stekt kan du varme kikertene litt i samme panne.


  6. Miks alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 583
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 13,7 g
Karbohydrater: 56,6 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Protein: 28,8 g
Salt: 2,9 g

bottom of page