top of page

Ingredienser
100 g agurk
100 g tomat
50 g grønn salat
50 g norsk grillost
30 g lettrømme
10 g grønn pesto
50 g tørr quinoa
1/2 boks (115 g) kikerter
Slik gjør du
Kok opp 1 dl vann til quinoan med litt salt. La koke på middels varme i 15-18 minutter til væsken er absorbert.
Kutt opp grønnsakene.
Bland sammen pesto og lettrømme til en dressing.
Kutt opp osten i skiver, og stek i en panne med litt smør.
Når osten er ferdig stekt kan du varme kikertene litt i samme panne.
Miks alt sammen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 583
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 13,7 g
Karbohydrater: 56,6 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Protein: 28,8 g
Salt: 2,9 g
bottom of page