top of page
Ingredienser
100 g sjampinjong
100 g gul løk
100 g paprika
2 fedd hvitløk
1 chili
1 ts sukker
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 egg
40 g lett gulost
2 rundstykker (75-100 % grovt), ca. 65 g per stk.
Tynt lag lett plantemargarin til rundstykkene
Flytende plantemargarin til steking
Slik gjør du
Skru på ovnen og stek runstykkene som anvist på pakken.
Kutt opp grønnsakene i små biter, og stek i smør.
Stek eggene. Når de er faste snur du eggene, og legger over skinke og ost. Stek på svak varme til osten har smeltet under lokk.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 438
Fett: 20,5 g
Mettet fett: 8 g
Karbohydrater: 36 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Protein: 22,6 g
Salt: 2,5 g
bottom of page