top of page

Stekt egg, rundstykke og grønnsaker

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

110 g per porsjon

Ingredienser

  • 100 g sjampinjong

  • 100 g gul løk

  • 100 g paprika

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 chili

  • 1 ts sukker

  • 1/2 ts salt

  • 1/4 ts pepper

  • 2 egg

  • 40 g lett gulost

  • 2 rundstykker (75-100 % grovt), ca. 65 g per stk.

  • Tynt lag lett plantemargarin til rundstykkene

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1. Skru på ovnen og stek runstykkene som anvist på pakken.


  2. Kutt opp grønnsakene i små biter, og stek i smør. 


  3. Stek eggene. Når de er faste snur du eggene, og legger over skinke og ost. Stek på svak varme til osten har smeltet under lokk.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 438
Fett: 20,5 g
Mettet fett: 8 g
Karbohydrater: 36 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Protein: 22,6 g
Salt: 2,5 g

bottom of page