top of page

Torsk og ovnsstekte grønnsaker med timian

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

220 g per porsjon

Ingredienser

  • 800 g torsk (200 g per porsjon)

  • 400 g potet

  • 400 g kålrot

  • 200 g gulrot

  • 150 g reddiker

  • 100 g paprika

  • 2 stk vårløk

  • 1 chili

  • 1 fedd hvitløk

  • 2 ss olivenolje

  • 1 ss Helios Grønnsaksbuljong + 3 dl vann

  • 1 ts timian

  • Smør

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader.


  2. Kutt opp alle grønnsakene.


  3. Bland ut buljong i vann og tilsett olivenolje. Bland dette sammen med grønnsakene i en stor bolle. Tilsett timian, salt og pepper.


  4. Hell grønnsaksblandingen over i en stor ildsfast form.


  5. Stek grønnsakene i ovnen i 35-40 minutter.


  6. Når grønnsakene er nesten ferdige steker du torsken i smør med salt og pepper. Ca. 3 minutter på hver side. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 426
Fett: 14,2 g
Mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 42,5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 36,5 g
Salt: 3,3 g

bottom of page