top of page
Ingredienser
800 g torsk (200 g per porsjon)
400 g potet
400 g kålrot
200 g gulrot
150 g reddiker
100 g paprika
2 stk vårløk
1 chili
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
1 ss Helios Grønnsaksbuljong + 3 dl vann
1 ts timian
Smør
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt opp alle grønnsakene.
Bland ut buljong i vann og tilsett olivenolje. Bland dette sammen med grønnsakene i en stor bolle. Tilsett timian, salt og pepper.
Hell grønnsaksblandingen over i en stor ildsfast form.
Stek grønnsakene i ovnen i 35-40 minutter.
Når grønnsakene er nesten ferdige steker du torsken i smør med salt og pepper. Ca. 3 minutter på hver side.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 426
Fett: 14,2 g
Mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 42,5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 36,5 g
Salt: 3,3 g
bottom of page