top of page
Ingredienser
1 brokkoli (300 g)
300 g gulrøtter
250 g sopp
1 pakke hvite bønner (230 g)
1 pakke kidneybønner (230 g)
100 g parmesan
Flytende plantemargarin til steking
Salt og pepper
Slik gjør du
Kutt opp og kok brokkoli og gulrøtter (helst dampe for å bevare mest mulig av næringsstoffene).
Kutt opp soppen og stek denne med salt og pepper.
Tilsett bønner til soppen, og stek dette sammen i noen minutter.
Rasp opp parmesan (om du ikke har ferdig revet).
Bland alle ingrediensene i en gryte.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 295
Fett: 10,7 g
Mettet fett: 6,3 g
Karbohydrater: 35 g
Kostfiber: 14 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 22 g
Salt: 1,6 g
bottom of page