top of page

Vegetargryte

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 brokkoli (300 g)

  • 300 g gulrøtter

  • 250 g sopp

  • 1 pakke hvite bønner (230 g)

  • 1 pakke kidneybønner (230 g)

  • 100 g parmesan

  • Flytende plantemargarin til steking

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp og kok brokkoli og gulrøtter (helst dampe for å bevare mest mulig av næringsstoffene).


  2. Kutt opp soppen og stek denne med salt og pepper.


  3. Tilsett bønner til soppen, og stek dette sammen i noen minutter. 


  4. Rasp opp parmesan (om du ikke har ferdig revet).


  5. Bland alle ingrediensene i en gryte.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 295
Fett: 10,7 g
Mettet fett: 6,3 g
Karbohydrater: 35 g
Kostfiber: 14 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 22 g
Salt: 1,6 g

bottom of page