top of page
Ostekakedessert i glass

Du trenger
​
-
80 g havregryn
-
40 g Brelett
-
30 g Sukrin Gold
-
420 g mager vanilje kesam
-
2/3 boks Philadelfia Light (ca.135 g)
-
200 g bær (jeg brukte bringebær)
​
30 min.
​
4 porsjon
​
Lett
​
En porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"

Slik gjør du
1) Smelt smør og bland dette sammen med havregryn og Sukrin Gold
Fordel havregrynblandingen i 4 dessertglass
​
2) Kjør kesam og philadelfia i en kjøkkenmaskin og smak til med sukrinmelis
3) Fordel osteblandingen i dessertglassene
​
4) Kjør bærene i en blender og smak til med sukrinmelis
​
5) Hell bærene over osteblandingen
​
6) Server eller sett dem kjølig :)
​

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 287
Fett: 12,1 g
Karbohydrater: 29,3 g
Tilsatt sukker: 9,5 g
Kostfiber: 4,3 g
Protein: 17,4 g
Salt: 0,4 g
bottom of page