Ostekakedessert i glass

25360486_10159791257055008_2021919366_n-

Du trenger

  • 80 g havregryn

  • 40 g Brelett

  • 30 g Sukrin Gold

  • 420 g mager vanilje kesam

  • 2/3 boks Philadelfia Light (ca.135 g)

  • 200 g bær (jeg brukte bringebær)

  • Sukrinmelis

30 min. 

4 porsjon

Lett

En porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"

25360642_10159791258610008_835463405_n.j

Slik gjør du

1) Smelt smør og bland dette sammen med havregryn og Sukrin Gold

Fordel havregrynblandingen i 4 dessertglass

2) Kjør kesam og philadelfia i en kjøkkenmaskin og smak til med sukrinmelis

 

3) Fordel osteblandingen i dessertglassene

4) Kjør bærene i en blender og smak til med sukrinmelis

5) Hell bærene over osteblandingen

6) Server eller sett dem kjølig :) 

25360800_10159791257905008_662208023_n.j

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 287

Fett: 12,1 g

Karbohydrater: 29,3 g

Tilsatt sukker: 9,5 g

Kostfiber: 4,3 g

Protein: 17,4 g

Salt: 0,4 g