top of page
Ovnsbakt laks med byggrynssalat

Du trenger
-
125 g (rå) laksfilet
-
125 g byggrynssalat (jeg bruker denne som du kan kjøpe på Kiwi og Meny)
-
Ønsket mengde kokte grønnsaker (i næringsberegningene har jeg brukt 100 g kokt brokkoli)
30 min.
1 porsjon
Enkel
1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"
Slik gjør du
Det eneste du trenger å gjøre er å sette ovnen på 180 grader og steke laksefileten i 20 minutter i en bakepapirkledd form. Krydre gjerne med sitronpepper.
Kok eller damp brokkolien, og varm opp byggrynssalaten i en kjele.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 515
Fett: 27,6 g
Mettet fett: 4,5 g
Karbohydrater: 39,1 g
Tilsatt sukker: 4,5 g
Kostfiber: 8,6 g
Protein: 31,9 g
Salt: 1,1 g
bottom of page