Ovnsbakt laks med byggrynssalat

38643142_2134420593551178_71490393741920

Du trenger

 

  • 125 g (rå) laksfilet

  • 125 g byggrynssalat (jeg bruker denne som du kan kjøpe på Kiwi og Meny)

  • Ønsket mengde kokte grønnsaker (i næringsberegningene har jeg brukt 100 g kokt brokkoli)

30 min.

1 porsjon

Enkel

1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"

Slik gjør du

Det eneste du trenger å gjøre er å sette ovnen på 180 grader og steke laksefileten i 20 minutter i en bakepapirkledd form. Krydre gjerne med sitronpepper.

 

Kok eller damp brokkolien, og varm opp byggrynssalaten i en kjele.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 515

Fett: 27,6 g

Mettet fett: 4,5 g

Karbohydrater: 39,1 g

Tilsatt sukker: 4,5 g

Kostfiber: 8,6 g

Protein: 31,9 g

Salt: 1,1 g