top of page
Pai med skinke og cottage cheese

Slik gjør du
​
1) Sett ovnen på 200 grader
​
2) Bland sammen ingrediensene til paibunnen og trykk deigen ut i en smurt paiform
​
3) Stek bunnen i 10 minutter mens du lager resten
​
4) Kutt opp løk og stek denne gylden
​
5) Kutt opp purren og stek den i pannen med løken
​
6) Kutt opp skinken
​
7) Bland alle ingrediensene til fyllet og hell dette i paiformen
​
8) Topp med revet ost
​
9) Stek paien i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Du trenger
​​​
​Paibunn
-
120 g sammalt speltmel
-
60 g siktet hvetemel
-
110 g Brelett
-
1 ts salt
-
1 ts rosmarin
-
2 ss vann
Fyll
-
200 g kokt skinke
-
1 stor løk (ca. 200 g)
-
50 g purre
-
3 egg
-
2 dl lettmelk
-
100 g revet lett ost
-
250 g mager cottage cheese
-
1/2 ts av salt og pepper
-
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
​​
60 min.
8 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker ca. 0,3 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Beregningene er uten salat
Kcal: 260
Fett: 11,7 g
Mettet fett: 4,3 g
Enumettet fett: 4,3 g
Flerumettet fett: 1,8 g
Karbohydrater: 20,8 g
Tilsatt sukker: 0,7 g
Kostfiber: 3,1 g
Protein: 19,4 g
Salt: 1,4 g
bottom of page