Panna cotta med bringebær

51814854_786184215070504_672793119246254

Slik gjør du

1) Smelt Brelett og bland dette sammen med havregryn og Sukrin Gold

2) Fordel dette i 6 glass

3) Legg 4 gelatinplater i kaldt vann og la dem ligge der i 5 minutter

4) Varm opp mandelmelk 

5) Klem ut vannet av gelatinplatene og rør dem inn i mandelmelken.

6) Ta kjelen av platen og tilsett vaniljekesam og Sukrin melis. Rør godt om med en visp.

7) Hell dette over kjeksbunnen i glassene

8) Sett i kjøleskapet og la dem stå der i ca. 1 t, eller til blandingen har stivnet.

9) Legg de 2 gjenværende gelatinplatene i kaldt vann og la dem ligge er i 5 minutter.

10) Varm opp bringebærene i en kjele.

11) Klem vannet ut av gelatinplatene og rør gelatinen sammen med bringebærene. Smak til med Sukrin Gold. 

 

12) Sett kjelen til siden og la den kjøle seg ned litt (men ikke så mye at den stivner) før du deretter heller den på toppen av glassene. 

 

13) La glassene stå i kjøleskapet til de har blitt stive. Ca. 1-2 t.

Du trenger

  • 2,5 dl havregryn

  • 50 g Brelett

  • 3 ss Sukrin Gold (smak til)

  • 1 boks mager vaniljekesam (420 g)

  • 2 dl mandelmelk (usøtet)

  • 4 plater gelatin

  • 1 ss Sukrin melis

  • 300 g bringebær

  • 2 ss Sukrin Gold

  • 2 plater gelatin

3-4 timer (inkludert tid i kjøleskap)

6 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 203 

Fett: 6,3 g

Mettet fett: 1,9 g

Karbohydrater: 24,2 g

Tilsatt sukker: 6,1 g

Kostfiber: 4 g

Protein: 14,5 g

Salt: 0,2 g