Pasta i hvit saus

Du trenger
​
-
160 g (tørr) fullkornpasta
-
2 eggeplommer
-
120 g Philadelfia Light
-
100 g skinke
-
250 g sopp
-
150 g fryste erter
-
1/2 grønnsaksbuljong løst i 150 ml vann
-
Nykvernet pepper
Slik gjør du
​
1) Kok pastaen som anvist på pakken
​
2) Sett ovnen på 200 grader
​
3) Kutt soppen i skiver og legg dem på en bakepapirkledd stekebrett.
​
4) Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.
​
5) Løs opp 1/2 grønnsaksbuljong i 150 ml vann, og kok dette i en kjele slik at litt av vannet fordamper
​
6) Bland Philadelfia og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus
​
7) Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og putter den i kjelen med grønnsaksbuljongen.
​
8) Tilsett resten av ingrediensene: sopp, erter, skinke og philadelfiasausen
​
9) Rør, og avslutt med nykvernet pepper
30 min.
​
2 porsjoner
​
Enkel
​
-
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 593
Fett: 22,8 g
Mettet fett: 9,9 g
Enumettet fett: 6,8 g
Flerumettet fett: 3,7 g
Karbohydrater: 68,2 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 13,7 g
Protein: 35,4 g
Salt: 2,2 g