top of page

Pasta i hvit saus

23846178_10159695681860008_1682534933_n-

Du trenger

  • 160 g (tørr) fullkornpasta 

  • 2 eggeplommer

  • 100 g Philadelphia Light

  • 100 g skinke

  • 250 g sopp

  • 150 g fryste erter

  • 1 ts grønnsaksbuljongpulver løst i 150 ml vann

  • Nykvernet pepper

 

 

Slik gjør du

1) Kok pastaen som anvist på pakken

2) Sett ovnen på 200 grader

3) Kutt soppen i skiver og legg dem på en bakepapirkledd stekebrett.

4) Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.

5) Løs opp buljongen i 150 ml vann, og kok dette i en kjele slik at litt av vannet fordamper

6) Bland inn Philadelphia og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus

7) Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og putter den i kjelen med sausen.

8) Tilsett resten av ingrediensene: sopp, erter og skinke.

9) Rør, og avslutt med nykvernet pepper 

30 min.

2 porsjoner

Enkel

-

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 576

Fett: 20,3 g

Mettet fett: 8,6 g

Enumettet fett: 6,2 g

Flerumettet fett: 3,4 g

Karbohydrater: 74,9 g

Tilsatt sukker: 0,4 g

Kostfiber: 15 g

Protein: 31,6 g

Salt: 4,2 g

bottom of page