top of page

Pasta i hvit saus

23846178_10159695681860008_1682534933_n-

Du trenger

​

  • 160 g (tørr) fullkornpasta 

  • 2 eggeplommer

  • 120 g Philadelfia Light

  • 100 g skinke

  • 250 g sopp

  • 150 g fryste erter

  • 1/2 grønnsaksbuljong løst i 150 ml vann

  • Nykvernet pepper

 

 

Slik gjør du

​

1) Kok pastaen som anvist på pakken

​

2) Sett ovnen på 200 grader

​

3) Kutt soppen i skiver og legg dem på en bakepapirkledd stekebrett.

​

4) Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.

​

5) Løs opp 1/2 grønnsaksbuljong i 150 ml vann, og kok dette i en kjele slik at litt av vannet fordamper

​

6) Bland Philadelfia og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus

​

7) Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og putter den i kjelen med grønnsaksbuljongen.

​

8) Tilsett resten av ingrediensene: sopp, erter, skinke og philadelfiasausen

​

9) Rør, og avslutt med nykvernet pepper 

30 min.

​

2 porsjoner

​

Enkel

​

-

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 593

Fett: 22,8 g

Mettet fett: 9,9 g

Enumettet fett: 6,8 g

Flerumettet fett: 3,7 g

Karbohydrater: 68,2 g

Tilsatt sukker: 0,1 g

Kostfiber: 13,7 g

Protein: 35,4 g

Salt: 2,2 g

bottom of page