Pasta i hvit saus

Du trenger
-
160 g (tørr) fullkornpasta
-
2 eggeplommer
-
120 g Philadelfia Light
-
100 g skinke
-
250 g sopp
-
150 g fryste erter
-
1/2 grønnsaksbuljong løst i 150 ml vann
-
Nykvernet pepper
Slik gjør du
1) Kok pastaen som anvist på pakken
2) Sett ovnen på 200 grader
3) Kutt soppen i skiver og legg dem på en bakepapirkledd stekebrett.
4) Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.
5) Løs opp 1/2 grønnsaksbuljong i 150 ml vann, og kok dette i en kjele slik at litt av vannet fordamper
6) Bland Philadelfia og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus
7) Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og putter den i kjelen med grønnsaksbuljongen.
8) Tilsett resten av ingrediensene: sopp, erter, skinke og philadelfiasausen
9) Rør, og avslutt med nykvernet pepper
30 min.
2 porsjoner
Enkel
-
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 593
Fett: 22,8 g
Mettet fett: 9,9 g
Enumettet fett: 6,8 g
Flerumettet fett: 3,7 g
Karbohydrater: 68,2 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 13,7 g
Protein: 35,4 g
Salt: 2,2 g