top of page

Pastaskruer med kremet tomatsaus og vegetarboller

57456992_307293519942065_349024560189800

Slik gjør du
1) Sett over vann til pastaen så denne kan koke mens du lager resten.
 
2) Kutt opp løk, sopp, hvitløk og chili. 

3) Stek først løken gylden, sett denne til siden og stek soppen. 

4) Legg stekt løk og sopp i en kjele, tilsett hvitløk, chili, hermetiske tomater, oliven, salt og pepper, og la småkoke i ca. 10 min. Etter 5 minutter kan du tilsette melk og matfløte. 

5) Imens sausen koker kan du steke vegetarbollene i en panne med smør

6) Når vegetarbollene er ferdige kan du legge dem i sausen. Bland denne sammen med pastaen når den er ferdig kokt.

Du trenger

  • 250 g tørr fullkornpasta

  • 350 g Vegetarboller

  • 1 løk

  • 250 g sjampinjong

  • 800 g hermetiske tomater

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 chili

  • 40 g sorte oliven

  • 100 g matfløte

  • 200 g lettmelk

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

  • Salt og pepper

​

45 min.

4 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 2,4 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 584
Fett: 26,5 g
Mettet fett: 6,6 g
Karbohydrater: 80,2 g
Tilsatt sukker: 2,3 g
Kostfiber: 22 g
Protein: 22,7 g
Salt: 3,6 g

bottom of page