Indisk-inspirert pannepizza

67668310_473205880132494_326650955417465

Slik gjør du

1)  Kutt opp hvitløk og chili. Varm dette opp med kokosmelk. kikerter og curry paste på middels varme i ca. 10 minutter. Rør inn maizena mot slutten, og tilsett oppkuttet spinat.

 

2) Mens fyllet varmes opp kan du blande sammen 2 egg, havregryn og litt salt i en bolle. Dette er pizzabunnen. Stek denne i en panne med smør på middels varme under lokk

3) Når pizzabunnen begynner å bli fast kan du legge over kokosmelktoppingen samt fetaosten

4) La dette steke under lokk på middels varme til fetaosten begynner å smelte

Du trenger

  • 50 g havregryn

  • 2 egg

  • En klype salt

  • 50 g kokosmelk

  • 1 ts currypaste

  • 115 g kikerter (1/2 boks på 230 g)

  • 1/2 chili

  • 1 fedd hvitløk

  • 40 g fetaost

  • 30 g spinat

  • 1 ts maizena

  • Vita hjertego flytende margarin til steking

30 min.

2 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,15 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 423
Fett: 24,6 g
Mettet fett: 9,2 g
Karbohydrater: 39,6 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 7,1 g
Protein: 18,5 g
Salt: 1,8 g