top of page
Indisk-inspirert pannepizza

Slik gjør du
1) Kutt opp hvitløk og chili. Varm dette opp med kokosmelk. kikerter og curry paste på middels varme i ca. 10 minutter. Rør inn maizena mot slutten, og tilsett oppkuttet spinat.
2) Mens fyllet varmes opp kan du blande sammen 2 egg, havregryn og litt salt i en bolle. Dette er pizzabunnen. Stek denne i en panne med smør på middels varme under lokk
​
3) Når pizzabunnen begynner å bli fast kan du legge over kokosmelktoppingen samt fetaosten
​
4) La dette steke under lokk på middels varme til fetaosten begynner å smelte
Du trenger
​
-
50 g havregryn
-
2 egg
-
En klype salt
-
50 g kokosmelk
-
1 ts currypaste
-
115 g kikerter (1/2 boks på 230 g)
-
1/2 chili
-
1 fedd hvitløk
-
40 g fetaost
-
30 g spinat
-
1 ts maizena
-
Vita hjertego flytende margarin til steking
30 min.
​
2 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 0,15 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 423
Fett: 24,6 g
Mettet fett: 9,2 g
Karbohydrater: 39,6 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 7,1 g
Protein: 18,5 g
Salt: 1,8 g
bottom of page