Proteinlapper med cottage cheese og jordbærsyltetøy

Skjermbilde 2018-09-27 kl. 17.06.07.jpg

Du trenger (3 porsjoner)

200 g cottage cheese

1 egg

100 g ekstra lettmelk

80 g havremel (jeg kjørte hele havregryn i en blender)

1/2 ts bakepulver

1/2 ts sukker

1 klype salt

Smør til steking

Til topping (per porsjon): 100 g cottage cheese og jordbærsaus (kjør 100 g jordbær i en blender med Sukrinmelis)

 

 

Slik gjør du

Bland cottage cheese, egg og melk i en bolle

Rør inn havremel, bakepulver, sukker og salt (kan også kjøre det i en blender)

La røren svelle i 10 minutter

Stek pannekakene i smør. Jeg laget 9 små pannekaker på størrelse med omkretsen av et glass.

Kjør jordbærene i en blender og smak til med Sukrinmelis.

Topp pannekakene med cottage cheese og jordbærsaus

Næringsberegning per porsjon

(3 lapper+ 100 g cottage cheese og 100 g jordbærsaus)

Kcal: 425

Fett: 18,7 g

Mettet fett: 9,8 g

Karbohydrater: 39,5 g

Tilsatt sukker: 1,1 g

Kostfiber: 5,7 g

Protein: 27,6 g

Salt: 1,6 g