Proteinlapper med cottage cheese og jordbærsyltetøy

Du trenger (3 porsjoner)
200 g cottage cheese
1 egg
100 g ekstra lettmelk
80 g havremel (jeg kjørte hele havregryn i en blender)
1/2 ts bakepulver
1/2 ts sukker
1 klype salt
Smør til steking
Til topping (per porsjon): 100 g cottage cheese og jordbærsaus (kjør 100 g jordbær i en blender med Sukrinmelis)
Slik gjør du
Bland cottage cheese, egg og melk i en bolle
​
Rør inn havremel, bakepulver, sukker og salt (kan også kjøre det i en blender)
​
La røren svelle i 10 minutter
​
Stek pannekakene i smør. Jeg laget 9 små pannekaker på størrelse med omkretsen av et glass.
​
Kjør jordbærene i en blender og smak til med Sukrinmelis.
​
Topp pannekakene med cottage cheese og jordbærsaus
​
Næringsberegning per porsjon
(3 lapper+ 100 g cottage cheese og 100 g jordbærsaus)
Kcal: 425
Fett: 18,7 g
Mettet fett: 9,8 g
Karbohydrater: 39,5 g
Tilsatt sukker: 1,1 g
Kostfiber: 5,7 g
Protein: 27,6 g
Salt: 1,6 g