Salat med fiskeburger og pasta
Slik gjør du
1) Kok opp vann til pastaen og la den koke mens du lager resten.
2) Kutt opp alle grønnsakene og osten
3.) Bland sammen alle ingrediensene til aioli
3) Stek fiskeburgeren
4.) Kutt opp fiskeburgeren i biter og bland alt sammen.
Du trenger
-
2 fiskeburgere (80 % fisk fra Lofoten, hvit fisk). Kan kjøpe på Kiwi, 100 g per kake, 2 stk til 20 kr)
-
100 g crispy salat
-
100 g cherrytomater
-
100 g paprika
-
100 g agurk
-
70 g lett ost i terninger
-
-
100 g (tørr) pasta
-
20 min.
3 porsjon
Enkel
1 porsjon dekker 1,3 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 313
Fett: 14,4 g
Mettet fett: 4,8 g
Karbohydrater: 27,5 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 4,6 g
Protein: 20,8 g
Salt: 1,7 g