top of page
Salat med fiskeburger og pasta

Slik gjør du
1) Kok opp vann til pastaen og la den koke mens du lager resten.
2) Kutt opp alle grønnsakene og osten
3.) Bland sammen alle ingrediensene til aioli
3) Stek fiskeburgeren
4.) Kutt opp fiskeburgeren i biter og bland alt sammen.
Du trenger
​
-
2 fiskeburgere (80 % fisk fra Lofoten, hvit fisk). Kan kjøpe på Kiwi, 100 g per kake, 2 stk til 20 kr)
-
100 g crispy salat
-
100 g cherrytomater
-
100 g paprika
-
100 g agurk
-
70 g lett ost i terninger
-
30 g aioli (hjemmelaget)
-
100 g (tørr) pasta
-
Vita flytende margarin til steking
20 min.
​
3 porsjon
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 1,3 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 313
Fett: 14,4 g
Mettet fett: 4,8 g
Karbohydrater: 27,5 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 4,6 g
Protein: 20,8 g
Salt: 1,7 g
bottom of page