Scampi og kokosmelk

Du trenger
-
540 g kokt scampi (1 pakke er 270 g)
-
3 paprikaer (gjerne forskjellige farger)
-
1 boks med minimais (200 g)
-
1 boks vannkastanjer (140 g)
-
1 boks bambusskudd (120 g)
-
1 chili
-
2 fedd hvitløk
-
3 ss soyasaus (med mindre salt)
-
2 toppede ts Red curry paste
-
Koriander om ønskelig
-
250 g (tørr) fullkornris
-
Vita hjertego flytende margarin til steking
45 min
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1 av "5 om dagen"
Slik gjøre du
1) Kok opp vann til risen og la den koke mens du lager resten av maten.
​
2) Kutt opp hvitløk og chili i små biter.
​
3) Kutt paprikaen i skiver
​
4) Stek dette i 10 min. på middels varme.
​
5) Stek scampien.
​
6) Legg alt i en gryte og tilsett kokosmelk, babymais, vannkastanjer, bambusskudd, soyasaus, curry paste og koriander. La det koke i 10 minutter
Næringsberegning per porsjon
Basert på 1/4 del av retten og 130 g kokt ris
Kcal: 563
Fett: 12,5 g
Mettet fett: 12 g
Enumettet fett: 4 g
Flerumettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 54,6 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 44 g
Salt: 3,4 g