Scampisalat

3af8e1ea-4804-431d-bfa0-aa02b8357d43.jpe

Slik gjør du

1) Grovhakk hvitløk og chili 

2) Stek scampien i smør med hvitløk og chili

3) Kutt opp tomat og agurk

4) Bland sammen scampi, tomat, agurk, feta, olivenolje og nøttemiksen i en bolle før du legger det på en tallerken 

Du trenger

  • 100 g scampi

  • 1/2 chili

  • 2 fedd hvitløk

  • 100 g tomat

  • 80 g agurk

  • 40 g feta i terninger

  • 10 g olivenolje

  • 20 g Nøttemiks (Bruk denne fra Earth Control. Du får tak i den på Coop-butikker)

20 min.

1 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1,9 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 458

Fett: 34,3 g

Mettet fett: 9,3 g

Karbohydrater: 10,7 g

Tilsatt sukker: 0 g

Kostfiber: 3,9 g

Protein: 28,6 g

Salt: 3,1 g