Scampisalat

Slik gjør du
1) Grovhakk hvitløk og chili
2) Stek scampien i smør med hvitløk og chili
3) Kutt opp tomat og agurk
4) Bland sammen scampi, tomat, agurk, feta, olivenolje og nøttemiksen i en bolle før du legger det på en tallerken
Du trenger
-
100 g scampi
-
1/2 chili
-
2 fedd hvitløk
-
100 g tomat
-
80 g agurk
-
40 g feta i terninger
-
10 g olivenolje
-
20 g Nøttemiks (Bruk denne fra Earth Control. Du får tak i den på Coop-butikker)
20 min.
1 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,9 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 458
Fett: 34,3 g
Mettet fett: 9,3 g
Karbohydrater: 10,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 3,9 g
Protein: 28,6 g
Salt: 3,1 g