top of page
Sjokolademousse

Slik gjør du
1) Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann
2) Kjør 4 eggehviter, sukrinmelis og kakao til en luftig masse med en miksmaster
​
3) Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i vannet i kjelen. Hell denne i røren med sjokolademoussen i en tynn stråle mens du samtidig røren om.
4) Hell blandingen i 2 former
​
5) La stå i kjøleskapet i 1 t
​
6) Server med vaniljesaus bær.
​
Du trenger
​​
-
4 eggehviter
-
2 ss Sukrimmelis
-
1 stor ss bakekakao
-
100 g Sukkerfri Vaniljesaus
-
2 gelatinplater
-
100 g bringebær
15 min.
​
2 porsjoner
​
Enkel
​
1 porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 183
Fett: 6,9 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 13,7 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Kostfiber: 4,8 g
Protein: 16,2 g
Salt: 0,5 g
bottom of page