Sjokolademousse

72674869_2488707581388219_61470446825190

Slik gjør du

1) Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann

 

2) Kjør 4 eggehviter, sukrinmelis og kakao til en luftig masse med en miksmaster

3) Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i vannet i kjelen. Hell denne i røren med sjokolademoussen i en tynn stråle mens du samtidig røren om.

 

4) Hell blandingen i 2 former

5) La stå i kjøleskapet i 1 t

6) Server med vaniljesaus bær.

Du trenger

  • 4 eggehviter

15 min.

2 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 0,5 av "5 om dagen"

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 183

Fett: 6,9 g

Mettet fett: 4,3  g

Karbohydrater: 13,7 g

Tilsatt sukker: 0,3 g

Kostfiber: 4,8 g

Protein: 16,2 g

Salt: 0,5 g