top of page
Spagetti med kremet saus og kylling

Du trenger
-
4 kyllingfileter
-
1 brokkoli
-
1 løk
-
250 g sopp
-
2 fedd hvitløk
-
3 dl lett matfløte
-
3 ss saltredusert soyasaus
-
300 g tørr spagetti
-
Vita Hjertego flytende margarin til steking
-
Eventuelt salt og pepper
45 min.
4 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker ca. 1,4 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Kutt opp hvitløk og løk og stek løken blank i en stekepanne med smør. Når løken er ferdig stekt legger du den i en kjele.
2) Kutt opp sopp og stek denne med litt salt og pepper før du deretter putter den i samme kjele som løken
3) Hell fløte og soyasaus i kjelen og la denne småkoke på middels varme i 10 min.
4) Kok pastaen som anvist på pakken, og la den koke mens du lager resten av maten
5) Kok/damp brokkolien
5) Stek kyllingen med salt og pepper
Næringsberegning per porsjon
I næringsberegningen er det brukt 150 g kokt spagetti, 1 stekt kyllingfilet (130 g stekt), 1/4 av sausen og 100 g kokt brokkoli
Kcal: 594
Fett: 22 g
Mettet fett: 7,5 g
Karbohydrater: 50,7 g
Tilsatt sukker: 0,2 g
Kostfiber: 10 g
Protein: 52,8 g
Salt: 1,9 g
bottom of page